13.7 C
London
Monday, May 23, 2022

UPSC Interview Questions: Who is it that whistles in front of the women of our house, we cannot say anything?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img


UPSC Interview Tricky Questions: UPSC exam is one of the toughest exam in India. Along with this, the interview of this exam is also considered very difficult as compared to other interviews. Actually, in UPSC interview, questions are asked by rotating them in such a way that the best candidate gets confused and they give wrong answers to simple questions. Apart from this, many questions are also asked during the interview to check the general knowledge of the candidate. Here are some similar questions. So that you can get an idea that such questions can be asked in UPSC interview.

1- Question: Who is it that whistles in front of the women of our house, we cannot say anything?
Answer: Pressure cooker.

2- Question: Who took the second step on the moon?
Answer: Neil Armstrong took both the first and second steps on the moon.

3- Question: Which country in the world has the highest number of post offices?
Answer: India has the largest number of post offices in the world.

4- Question: What is such a thing that dies after drinking water?
Answer: Thirst is such a thing that it dies after drinking water.

5- Question: When is World Hearing Day celebrated every year?
Answer: On 03 March.

6- Question: When is International Women’s Day celebrated every year?
Answer: International Women’s Day is celebrated on 08 March.

7- Question: What is such a thing that girls are big and boys are small?
Answer: Sir’s hair.

8- Question: Which food item does not spoil for years?
Answer: Honey.

UP Police PET Admit Card 2021: PET exam admit card issued, download from here, exam will be held on this day

AIIMS Recruitment 2022: Vacancy for more than 135 posts in AIIMS, apply soon, last date of application is near

Education Loan Information:
Calculate Education Loan EMI

,

- Advertisement -spot_imgspot_img
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img